2008. augusztus 17., vasárnap

nyár, dajdaj

ez mekkora zene már bakker:persze elő lehet ezt adni máshogy is (meg úgy is, ahogy a smokers delighten van, nekem a les nuits jobban tetszik, ott viszont kevésbé hallani a sample-t)(egyébként tudod hol van a cafe del mar? azt hiszed ibizán mi? persze, de te inkább menj el nagyváradra, és ahogy jössz a határ felől, a villamos -már ha az villamos- sínek felé nézz figyelmesen, jutalmad egy szobafesték-zöld, büdös, szocreál cucc, ahol a magyart úgy beszélik hogy tudni kicsi magyart, a kávét nem főzik, a forintból nem adnak vissza, és a naplementét meg eltakarják a várakozó kamionok)

ha meg hátracsapod a sapkát, leengeded a gatyát, és két újjal bemutatsz a világnak, akkor nyomhatod eképpen is (meg persze így is, meg így, erről nem is beszélve)


ha csak három hangot adsz is ki magadból, azt is úgy csináld, mint pl quincy; hogy aztán az őrült unokáid is pakolhassák rá magukat, miközben te békésen forogsz a sírodban. ettől függetlenül szereznem kéne egy samplert. a massive attack is ezt mondja (de mondhatja így is):

Nincsenek megjegyzések: