2008. augusztus 3., vasárnap

a jövő

tök felesleges hosszú bejegyzéseket írni, mert nincs annyi időnk egymásra; se az olvasónak (az ugye te vagy?) az íróra, se az írónak magára; nézegettem a szandra blogját, ami ugye ezer éve van, meg a szandrával már interjút is (!) csináltak a blogja miatt, magyarázza a kacsa, hogy ez milyen nagy dolog; és ugye a rövid bejegyzések lényege azt hiszem épp ez. két mondat, a fasznak van kedve végigverekednie magát a képernyőt betöltő beírások között, annyira azért nem érdekel minket a másik, az érdeklődéses lelki maszturbációnk, hogy lássuk, hogy a másik hogyan ember, sok sort nem bír ki, sok a fasság, menni kell, meg az is hülye, aki ennyit ír, nincs jobb dolga, jogos. jövőben kábé ilyenekké fognak alakulni a blogok (is):

agusztus 3.
faszkivan.

agusztus 4.
faszkivan még mindig.

agusztus 5.
faszkivan de már annyira nem.

agusztus 6.
NINCS IS KI A FASZOM!

agusztus 7.
de egy kicsit mégis úgylátszik

agusztus 8.
ebből baj lesz, egyre jobban

agusztus 9.
a picsába KIVAN A FASZOM!

stb. ezeket bezzeg elolvastad te is, te aki nem is vagy olvasó, csak itt vagy, (te vagy az itt levő óje) ugye? erről beszélek. ne olvass hülyeségeket, hallgass zenét, képzelted volna (hát hogyne, ha te vagy a zeneileg művelt) hogy az enigmának ilyen dolgai is voltak, amíg nem hülyült meg szegény cretu teljesen? naugye. kijöttünk a mélyből, hogy blogozhassál sokat!

hogy ha te egy kúltúrember lennél, akkor se unatkozzál, még ide is idézek egy fodor ákost, mert azt szokták idézni a kúltúrok, az olyan elvont, és most dafke nem gúnyolódok a divatlélekről; tehát figyelj:

"öngyilkosság: törölni tárgyat a por alól?"


Nincsenek megjegyzések: