2006. január 5., csütörtök

álmodj jól

a sweetback albuma szól, trip'n'jazz a címe, de szerintem ennyire szar címe nem lehet egy ilyen lemeznek, annál is inkább mert nem nagyon jelent meg kishazánkban, ez is egy okos kalózkiadás, és a kalózok nem értenek a címekhez. egyébként sade, sade nélkül; elment a nő, a férfiak maradtak. jazz, búgás, dorombolás, némi erotika, és szaxofon; azért sade finomabb volt, de ez meg most jobban símogat. a hope she'll be happierrel meg egyszer tele fogok másolni egy kazettát, és oda fogom adni valakinek.
de jó lesz.

azon buherélok mostanában, hogy a régi alvós kazettáimból valami értelmeset össze szerkeszek cdn a rozinak, de sokkal több a baj vele mint a kazettával. viszasírom azt az időt amikor megnyomtam a rec gombot, aztán már lehetett is hülyéskedni discmanal, toronyal, bakelittel, minidiscel, mikrofonnal, meg a szekrényajtóval. azért eddig is van tracklist, eléggé hajaz a red jerry féle euphoriára, de azért szerintem (természetesen) már most sokkal jobb annál, eddig így néz ki hogy:

(kököjszi & bobojsza - mesejáték részlet 1)
jfc. maximum reflextion (on the mountain high)
cass & slide. opera (healing)
pete lazonby. sacred cycles (healing)
space manoeuvres. stage one (blain sandhag)
autechre. basscadet (beaumont hannat two)
miro. by your side (rolled)
(kököjszi & bobojsza - mesejáték részlet 2)
way out west. ub devioid (comuter cabine hell soundtrack)
four elements. water (u.s.o.l. dub)
bliss. song for olabi (afterlife)
skyscraper. jabberwock (comedown)
b.b.e. seven days & one week (sindaar)
xsatsia. sweetnes (katcha)
faithless. drifting away (marcus' come back cut)
rados. my soul is @ the end of the universe (radical change)
william orbit. barber's adagio for strings (excerpt from original)
(kököjszi & bobojsza - mesejáték részlet 3)

eddig kurva jó, mixelési parák vannak, főleg a jabberwock/seven days nem szól jól egymás után, pedig mind a kettőben dörög az ég, de azt is sajnálom hogy a rozi sosem volt partyarc, így nem fogja tudni értékelni amikor például megszólal a b.b.e. kurva lassan. na mindegy. meg a cafe del mar michael woods remixét se akarom kihagyni de szerintem lesz még egy cd, az olyan lájtosabb, nyugodtabb, nem ennyire mély, tengerpartosabb, azon rajta kell legyen a lustral, meg a kétezer görög.

Nincsenek megjegyzések: