2006. január 5., csütörtök

farkast ordító

a babszit nem, az ács danit megtaláltam a közkincsen. ma délben (egyáltalán ma volt? olyan viharban állok az idővel) néztünk valami dínós filmet, amiben a dinók úgy mozogtak mint michael jackson, csak nekik nem állt jól, és abban a fő gonosz gróf vagy miafaszom úgy nézett ki mint itt a közkincsen az egyik főmufti. ezen az előbb vagy három másodpercet nevettem, ami jó arány, mert valamiért kurvaszar kedvem van. voltam fehérváron, volt manu, az oshot nem adta vissza, remélem cserébe legalább megvilágosodik az anyja. találkoztam nappal, meg ugye azzal az évával, egyik se mozgatott meg, pedig mindkettő megtehette volna.

aztán az évának elkezdtem mesélni ezt a norvég sztorit, és rájöttem hogy megírhatnám, úgyse írtam már semmi értelmeset nagyon régóta. most belekezdtem, és kurvára nem megy. a faszomkivan, két éve ilyenkor leültem és nem bírtam felállni ha írtam, most meg elkalandozok, csetelek, lógok, panaszkodok, meg hallgatom a mellettem ülő kis kerek lányt ahogy röhög.

az első fél órában szimpi volt, szeretem a vidám csajokat, bár még jobban a szomorúakat. aztán az első két órában próbáltam valahogy máshogy kezelni, azt hittem hogy érzéki ahogy nevet, de nem, aztán szexis, de nem, aztán kedves, de azt sem, most meg az első fél éjszakán a faszom nagyon durván kivan azzal hogy állandóan nevet, legszívesebben tar bélát olvasnék fel neki hogy ne legyen már ennyire jó kedve. a hülye pasijával msnezik, aztán ez biztos jó neki, de én meg utálok irigykedni.

itt a rozi is, ami elég baj, mert valami ábrahámmal, vagy ádámmal levelezik egész éjszaka. apu féltékeny kurvaanyja vagyok. farkas ádámnak hívják az arcot. biztos farkasemberek voltak az ősei, ő is csak a modern epilálási technikáknak köszönhetően nem üvölt teliholdkor, erre meg a rozi levelezik vele. brrr. mi több láthatóan élvezi.

biztos sokkal jobbképűbb az a farkas gyerek. ez annyira most nem is nagy dolog, mert idén még nem is borotválkoztam, és vad vízi hajósnak érzem magam, és sajnos ahogy én érzem magam, általában úgyis nézek ki. szerintem lassan az evező is kiáll a számból. na mindegy.

találkoztam ukuméval is, ami jó volt, nem vesztünk össze, meg néha annyira jólesik elhinni, hogy ha családom nem is, de legalább ugyanúgy gömbölyödő emberek vannak a világon. az éváról is ez volt a véleményem, annyira jó barátok lehettünk volna, de épp egyikünk sincs igazán bajban ahhoz hogy jó barátságokat kössön, legalábbis ezt éreztem végig.

azt írtam a dorfmannak, hogy egyre jobb a rozival a kapcsolatunk, ezt mondtam az áginak is, az évának meg a napnak is, és most is ezt érzem, csak ettől még jobban fáj hogy most valami fáj. a rozira fogom, hogy levelezik azzal az ábrahámmal vagy ádámmal, vagy valami farkas gyerekkel, de igazából nem az a bajom. magammal van bajom. nem nem nem. inkább a rozival.

sandítok a képernyőjére, és tök hosszúra nyúl amit ír az arcnak, velem is így kezdődött, először tök hosszú őszinte levelek, aztán meg most már nem is válaszol még arra se hogy szeret e vagy mi a fene van. biztos nem szeret. ha én is ábrahám, vagy ádám, vagy valami farkas gyerek lennék, biztos szeretne. a farka miatt tetszik neki az a farkas gyerek fogadjunk. fúj. megint kinyitottam a józsef attila szabad ötletek jegyzékét, és abban van hogy a nők csak pénzre, farokra meg gecire vágynak. annyira durva hogy ezt pont az mondja, aki azt is mondja hogy nagyon fáj. de tényleg így van. dögöljenek meg a farkasok. persze a pasik is csak a dugásra, pinára, piára meg a pénzre vágynak, az a farkas gyerek is biztos ilyen. minden pasi ilyen, csak aki buzi az nem, meg én nem ilyen vagyok.

a francokat, azt se tudom milyen vagyok. egyébként is mi a faszért keresem a babszit a közkincsen?

négy óra és megint hülye topicokban írogatok, kattogok, ennek sose lesz vége. a dorfman meg egy önző pöcs, egy lankadt önző pöcs, aki unalmasan ragaszkodik a szabályokhoz, mert nem hajlandó átírni nekem azt a kurva enigma cd-t. pedig megtehetné. de nem, mert fólia, meg mert túl nagy, meg ilyen fasságok. az a baj, hogy pontosan tudom hogy nem vagyok neki elég fontos ahhoz hogy kinyissa. ha megdughatta volna a rozit, és az elélvezése után negyed órával azt mondja neki a rozi hogy szereti az enigmát, másnap ott lenne az öt átírt lemez. eh de mindegy. összejött újra a nőjével, az is évi, mostanában mindenki évi megint, lassan ez az év is évi lesz, akkor lelövöm magam. kicsit félek még mindig az éviktől. bár basszus a katáktól is, a fene essen bele, nem elég a rozi, írt a bogi kata, hogy a kanadai kata akarja az írásaim jogait. megint valami tök komolytalan dolog, amit komolyan kéne venni.

az a furcsa azon kattogatam, hogy mennyi embert szeretek mégiscsak. ott van az ági fia, az ádi. egy értelmes beszélgetésem nem volt vele azonkívül, hogy kit dugna meg, meg hogy mit csináljon a pattanásaival, és hogy hogy kell felvenni az artifactokat a heroesban. mégis szeretem. nagyon. nem tudom miért. érdekes dolog ez, hogy valaki miért szeret valakit. szeretem ezt a hülye dorfmant is, nem is tudja hogy mennyire. fura. de örülök neki, mert rájöttem hogy ebből a keserű önpusztító világbaharapós állapotból, ami mindig rámjön amikor éjszakázok, tök jól kirángat ha azokra gondolok akiket szeretek.

a rozi mostanában megmaszíroz. én meg nem tudok hova bújni az egyre inkább feltörő lelkiismeret furdalás elől. annyira jó hozzám. bezzeg most már a farkasokhoz lesz jó. eh.

csönd van mindenki veri a billentyűzetet. az ágit felhívta valami myria vagy mi a fene, annyira jó hangja volt, most beleolvastam az írásaiba, és brr, pedig a volt barátja drogos volt vagy mi a fene, és hogy ő is és le akar(t?) szokni, meg ilyenek, és talán emiatt egy picit többet vártam volna. de azért találkoznék vele.

a kurva életbe mindenkivel találkoznék most. valami annyira megváltozott bennem, hogy most muszáj lenne megint ismerkedjem, mert nem tudom hogy látnám a dolgaimat ezzel az új arcal. kicsit félek attól hogy ez az új arc, meg amúgy minden ami mostanában velem kapcsolatos, az csak a rozi miatt, a rozin keresztül, és a rozitól működik, és emiatt egy kicsit tele van a faszom, hiszen a rozi épp farkasemberekkel cseveg, és mi lesz ha otthagy, meg ilyenek, az annyira szar lesz megint, mint most egy iszony idióta hülye példa, mint amikor hiába telepítesz fel mindenféle tök jó programokat, ha közben lecseréled az oprendszert, és semmi nem működik a régi oprendszer nélkül.

ölni is akarok mostanában, főleg a mosolygós reklámokat ölném meg. azon kattogtam, hogy kéne sok pénz, és egy anti terrorista akció; a tökéletes, mű mosolyú bigék, meg az a kurva nagy boldogság amivel reklámozzák a boltokat, üzeltközpontokat, ruhákat, akármiket helyett unott kialvatlan emberek jönnének ki a plázákból, véres verekedés közben mutogatnám a farmerokat, depresziós, öngyilkosság előtt álló modellek drogoznának a westendben, meg ilyenek. semmi értelme.

ez a hülye picsa még mindig nevetgél it mellettem.

a rozi még mindig nem nekem ír levelet.

szerintem megölöm magam.
magamra döntöm a fenyőfát.
azt mondja a rozi hogy nyeljem le a díszeket.
kapja be.
beülök a kávé automatába és nem jövök ki többet.
lehúzom magam a liftel.
beszólok a biztonsági őrnek, és elkezdek futni hogy rám lőjön.
nemtudom.

nem találom az ági honlapját pedig anélül nem akarok meghalni.
na mostmár megtaláltam, meghalhatok.

5 megjegyzés:

Névtelen írta...

ó te atok, faszert kezdtem el olvasni. elmondom, azer m 3negyed 4 van, regota almos vagyok, cs meg akartam varni amig megjon. eh. nem szamit, azt kezdtem irni h megprobalom akkor- ha mar itt bongeszkedem- normalis emberi aggyal olvasni ezt a hatbakurt blogot, ergo olvasni a hulye izes szokapcsolataidat, anelkul h felbasznam magam ahanyszor megdugnal vkit. hajra hajra mák. csessze meg nem igerek semmit. ma pl szetzuztam a telefonom, a kezemben halt meg, az 80 piszkozatommal es 20 arhivalt uzenetemmel egyutt, meg a fel viragszirommal az aksi mellett. (megjegyzem akkor felezodott meg amikor kiesett a seggzsebedbol mer magadra talaltal egy percre es majdmot jatszva csungtel vmi szaron, jol le is ugattalak, erre ma) telen nem akarok uj telefont. utana sem, valojaban, de muszaj lesz. v reggelre meggyogyul a tragacs. najo mara aztan mar igazan eleg. szivok egyet aztan hunyok. remelem nem veled almodok ja de meg 80szor elbaszom elotte a kodot hystsul

Névtelen írta...

reodenna bakker, mint nehez szo meg blymy

Névtelen írta...

most elolvastam milyen rothulyesegeket irtam. meg talan az egesz nem oly baratsagos. baratsagtalannak sem mondanam, de nem csopog. pedig mostanaban olyat is tudok
jourf

Névtelen írta...

pessn!

Névtelen írta...

ezekbol is piszkozat lenne, sajnos a cetlizest utalom, de meg kapsz egy mitou-t, puszta szeretetbol