2007. március 14., szerda

biztos vicces dolog

ez a hotdog egy rendkívül vicces hely.
persze mindenképpen negatív értelemben.
kezdjük azzal hogy tudok magamra szavazni. véletlen volt, de kit érdekel: nekem is tetszik, mondja marci marciról, és ad egy szavazatot a marcinak. hogyisne. én már csak tudom. ha legalább tényleg tetszene.
de hagyjuk ezt.
ez a hotdog biztos vicces dolog.
például nincs tizenegyes betűméret. eszméletlen. miért pont tizenegyes nincs? mert hogy kilenc, nyolc, és egyéb ínyencségek nincsenek, oké, egyesek megrekedtek a magaslatokon. na de a tizenegy?? mit ártott az a szerencsétlen tizenegyes?
aztán a kulcs. arra gondoltam hogy mindenhova azt adom kulcsnak hogy 'szex'. biztos vicces dolog.
(annak idején terveztük a samuval, amikor újságot árultunk, hogy a pornó újságok címlapját kiszedjük, és belülre szókratész életéből teszünk be részleteket; nép nevelés nem középiskolás fokon, ámbár az ötlet sem eredeti, és nem is lett belőle semmi)
esetleg szopás; szó szerint meg átvitt értelemben is, ha úgy vesszük. tényleg arra is kíváncsi vagyok, hogy az ilyen vulgáris szót, mint a szopás, kicsillagozza e, avagy sem. mert a k*rvaéletet becsillagozza. biztos vicces dolog.
nagyapám mondta ezt az előző rendszerről, hogy akárhova néztek, mindenütt ott voltak azok a k*rva csillagok. naugye.
az is tetszik, hogy van a hotdognak szerkesztősége. éljen. kapom is tőlük a leveleket. biztos vicces dolog.
aztán ami viszont igazán móka (az elején nem értettem miért ilyen bénák a flammyék, hogy nem vették észre, aztán kicsi agyam most fogta fel hogy esetleg direkt) hogy ha egyszínű a háttérrel a szöveg. hihi. meg kéne találjam a neten, állítólag van pár egyiptomi hierográfiának basic kódja; biztos vicces dolog.
arról nem is beszélve, hogy véletlenül majdnem kiemeltem ezt a sz*rt (úgyis becsillagozza, dafke nem vigyázok a számra; arról meg nem is beszélve, hogy ha már a hotdog hotdog, és nem forró kutya, ahogy illene, akkor legalább gondolhattak volna a külföldön rekedt hazánkfiaira, akiknek kimondottan kulturális élvezetet jelent ilyeneket mondogatni mint hogy 'azt a fűzfán fütyülő rézangyalát' ezt bezzeg nem fogja kicsillagozni); vissza nem emelhettem volna, gondolom.
egyébként meg le van sz*rva (csillogjon a blog) a hot dog.
mazzy start (már csak a csillagok miatt is) hallgatok, és meg akarok halni. főleg, mert odakint tavasz van; fájóan, bántóan tavasz, ami most azt jelenti, hogy rajtam kívül senki nem hallgat mazzy start, és nem akar meghalni. ezért rendkívül egyedül vagyok. még úgyis, hogy pont ez a legnagyobb bajom, hogy épp egyedül sem vagyok: a summer tökéletesen leszimulálta a holly baját, így aztán van itt egy valódi beteg gyerek, és egy nem valódi beteg gyerek, valamint egy valódi beteg nem gyerek, aki mazzy start hallgat, és meg akar halni. segítek: ez utóbbi vagyok én. nem engedtek dolgozni menni, itt kellett maradnom a gyerekekkel.
egészen sok okom lenne meghalni; tulajdonképpen majdnem annyi, hogy ne vegyem komolyan. kiderült hogy valóban a bkv az, és egész pontosan száz darab mátyást (katica szövege) szeretnének tőlem. nem ez a baj.
az hogy én mindenképpen laptopot veszek, és sz*rok a bkvra.
de nem ez a baj; hanem hogy ha nem fizetem ki, akkor amikor hazamegyek, még annyit a nyakamba kötnek, gondolom, és legalább elmondhatom majd magamról harmincévesen, hogy a bkv tette tönkre az életem.
de nem ez a baj; anyám valószínűleg nekiáll majd kifizetni; drámaiságát gyakorolandó, plusz az örök mártír szerepében végre anyagilag is tetszeleghet. (ezt a szót soha többet nem írom le).
de nem ez a baj; én viszont valószínűleg örök életemre (ma nagy szavakat hoztam) hallgatni fogom eme tettét, és bár azt nem fogja hagyni hogy vissza fizessem (hogyisne), de minden egyes érzelmi hullámpontkor elő fog kerülni hogy 'még a bkvdat is én fizettem ki', ráadásul tök igaza lesz.
egy kis családi panaszkodást megengedek magamnak: akárhogyan is lesz, látom apám arcát magam elött, hogy ő megmondta. azt hogy éppen mit, az tulajdonképpen tök mindegy; hogy csavargó lesz belőlem, hogy elvisznek az adósok börtönébe, hogy nem lesz semmi baj, hogy anyám ezzel tesz tönkre, hogy mindent megcsinál értem; a helyes rész aláhúzandó.
de nem ez a baj; az hogy pont nem ezt mondta. mert az úgy volt, emlékszem rá, hogy b*ssza meg (erre kapok egy csillagot?) olvastam, mit ad isten, méghozzá tandori dezső összegyűjtött tárcáit, és iszonyatosan tetszett, és ezért éppen nem csináltam semmit, mert észre se vettem hogy ellenőrök vannak. ráadásul pont gyerekekért mentem, és el voltam késve; és annyira nem tudtam hol vagyok, hogy zavaromban simán oda adtam a kötött pénztárca cuccot (vankó kata, mindig eszembe jut róla a k*rva életbe), bizonyítandó anyagi helyzetemet, azt viszont elfelejtettem hogy épp benne van a személyim.
de nem ez a baj: anyám aztán át is vette a csekket; pedig rá pár héttel már semmilyen értelemben nem laktam ott.
de nem ez a baj; az hogy ez se igazán nagy baj. csak most jön a dráma, hogy 'ne menjek haza' mondja apám bölcs tanácsként. éljen. a nagyapámék a csillagok miatt emigráltak, én a bkv miatt. családban marad. de a k*rvaéletbe én tényleg haza akarok menni. bkv ide vagy oda. és le van foglalva a helyem erdélyben. hihetetlen nagy váltás lesz angliából erdélybe menni; annak idején a crinivel csináltuk, amikor még erősebb gyerek voltam, a széchényiben, hogy szaunába be, gőzfürdőbe be, aztán a tízfokos vízbe be, aztán a negyven fokosba be, utána meg úszni egyet a normálban. hát ez is valami olyasmi lesz; talán van akkora szerencsém hogy megáll tőle a szívem. azt viszont megint nem érzem hogy igazán akarom e. igazából annyi mindent akarok, hogy fogalmam sincs, hogy mi az amit igazán akarok, és hogy egyáltalán kell e valamit igazán akarni, és hogy azért nincs e semmi, abból amit akarok, mert nem igazán akarom; vagy épp fordítva, épp azért sikerül néha valami, abból amit akarok, mert nem igazán akarom.
nem írok többet mert megint túlbonyolítom.
igazából egyszerű az élet: mazzy start hallgatok, és meg akarok halni.
odakint meg egyszerűen tavasz van.
és ez biztos vicces dolog.

Nincsenek megjegyzések: