2009. szeptember 29., kedd

háromórási ötperces - annimal collective

animal collective: summertime clothes ep & merriweather post pavillon lp.

tegnap kérdezték hogy 'lesz e olyan még hogy jól leszel?' hülye kérdés, mégis majdnem mai a válasz.

az milyen már, hogy ezt nem nyáron, és nem veled, pedig nyáron kellett volna, és veled, mégis levanszarva, a ház oldala meg azért is ki lesz rúgva?



ezek a háromórási ötperces boldogságrohamok.
a videó egyébként kurvaszar, erre egy rakás óvodást kellett volna összecsődíteni, akik hátrafelé mennek denszelve a nagykörúton, forgalmi dugót meg káoszt okozva, a kamera meg hol őket, hol a pofára esett csőcseléket mutatja. voálá!

fogalmam sincs, hogy mért vagyok boldog, de addig gyorsan leírom, míg el nem múlik. fogalmam sincs, hogy miért vagyok szomorú attól, hogy boldog vagyok, és hogy ennek az egésznek még mindig mi az isten köze van hozzád, és hogy az is lehet, hogy te ezt már rég ismered, és mással, és nyáron, és a ruhádat is látta, és hogy nincs már közöm hozzá, se ahhoz hogy ismered, se ahhoz hogy nem, és hogy meddig fog ez tartani, hogy mindig mindenben, és soha semmiben, és változik, és dobog, kitágul és összeszűkül, és ősz van, és fingom nincs, milyen volt a nyári ruhád, melyiket vetted fel, kinek, és hol, és ennek a számnak annyira szar az alapja, hogy az már valami kurvajó, tisztára a nyolcvanas évek, akkor voltam kisfiú!, forgattam a kulcscsomómat a madzagon, és aztán kilőttem, fennragadt egy fán, és nem tudtam hazamenni, és azt se tudom, hogy a picsába jutott ez eszembe, és egyáltalán mi ez az egész, és miért van minden úgy, ahogy van, és most épp azt se tudom, hogy miért is nem jó, hogy így van, ahogy van, és hogy miért tetszik éppen most, három órakor ez a szám, amire tuti azt mondtam volna máskor, máshol, máshogyan, hogy miazistenezaszar, és mi az ami van, és mi az ami múlik, és miért van, és miért múlik, és áááá most én ezt kurváranemfogomtúlbonyolítani.

nagylevegő. mindjárt mennem kell.

viszont, mivel ez egy 'blog', mivel ez egy 'zenei blog' (muhaha), mivel nem mondhatom el senkinek (?), ezért elmondom mindenkinek, ezért figyelj, bár kurvára nem írok róla semmi okosat, mert erről minek (MINEK!), ellenben megtették mások, ellenben jól megosztom, mert hogy az csúnya dolog. tehát:
itt a maxi, van rajta analóg legó (!) miksz:

itt meg az album, fingom nincs milyen minőség, egyébként sincs fingom semmiről, de ez most kurvára nem zavar:
nna, megyek a fenébe, kurvára el vagyok késve, bár mi úgyis mindig mindenről, ugye.

Nincsenek megjegyzések: